blog-post-img-1396

Posebna zahvala

Uspešno smo zaključili že 4. gozdarsko tekmovanje in sejem Lisjak. Tudi letos so se prav vsi sodelujoči potrudili po vseh svojih najboljših močeh, da je vse potekalo brez težav.

Na tem mestu gre ogromna zahvala vsem sponzorjem, brez katerih praktično nič ne bi bilo mogoče. Zahvala gre tudi vsem tekmovalcem, ki so letos v težkih razmerah pokazali ne le svoje znanje in spretnost, ampak tudi borbenost. Ne smemo pozabiti tudi na sodnike, ki so vztrajali skupaj s tekmovalci, ne glede na to, da so velikokrat imeli težave z mokrimi ocenjevalnimi listi. Zahvala tudi Klemnu Bunderli in Mitju Pogačniku za odlično povezovanje programa. Trisi se zahvaljujemo za lokacijo, ki se je izkazala za odlično. Prav posebna zahvala gre obiskovalcem, ki s svojim obiskom opravičujejo trud vseh, ki so pomagali, da se je tekmovanje in sejem izpeljal. Na koncu pa še neizmerna zahvala tehnični ekipi, ki je poskrbela za nemoten potek tekmovanja in sejma. Super ekipa ste!

Vsem skupaj pa se zahvaljujemo za razumevanje, da na vreme ne moremo vplivati.

Upamo, da bomo tudi vsa nadaljna leta vsi skupaj lepo sodelovali!

društvo LISJAK 13 posts

No other information about this user.

Ni komentarjev