RAZPIS IN PRIJAVA NA TEKMOVANJE 2015

RAZPIS LISJAK 2015

Prijavni list_Izjava Lisjak 2015

Zdravo!

Torej, prišel je že čas, ko je potrebno razmisliti o nastopu na tekmovanju. Če o svoji odločitvi še niste prepričani, naj vas to ne skrbi preveč, saj imate na volje še kar nekaj časa. Vseeno pa z odločitvijo ne čakajte predolgo, saj je na voljo le 30 prostih mest za tekmovalce. Da pa vam bo odločitev lažja, naj vas opomnimo, da smo tudi letos poskrbeli za privlačne in bogate nagrade.

Kot že omenjeno, bo tekmovanje potekalo 20. junija 2015, tokrat na novi lokaciji v Lescah. Tekmovalci se bodo pomerili v kombinaciji 5 spretnosti. Pri končnem rezultatu bodo sodniki upoštevali tako hitrost, kot natančnost tekmovalca.

Prijave lahko pošljete po navadni pošti na naslov GOZDARSKO DRUŠTVO-LISJAK, P.P. 119, 4240 RADOVLJICA ali po e-pošti na info@drustvo-lisjak.si !Vse potrebno za prijavo na tekmovanje najdete v pripetih datotekah. Med slednjimi je tudi pravilnik gozdarskega tekmovanja 2015!

Za vsa vaša vprašanja smo dosegljivi na naši elektronski pošti, ki je navedena zgoraj in pod kontakti.

Veselimo se vašega obiska! 🙂

društvo LISJAK 13 posts

No other information about this user.

Ni komentarjev